När god smak möter kvalitetskläder

Halländska SIA Glass och A-kembaren samarbetar för en välfungerande produktion

Falkenberg är hem åt vår huvudverksamhet. Därför är vi också extra stolta över vårt samarbete med ett annat halländskt företag – SIA Glass, kända för sin svenska, goda kvalitetsglass. Med fokus på kvalitet och effektivitet har vi bidragit till att säkerställa att SIA Glass medarbetare alltid är professionellt klädda.

 

Nedja Riahi arbetar med HR på SIA Glass. Hon framhäver hur viktigt för henne att standarden för branschen upprätthålls, både för verksamhetens och medarbetarnas skull.

– Inom livsmedelsindustrin är säkerheten och kvaliteten i fokus, så det är fantastiskt att få möjligheten att ha A-kembaren som leverantör av arbetskläder till våra medarbetare. A-kembaren har stor kunskap om klassificering inom livsmedel och på det sättet får vi rätt artiklar levererade – både skyddskläder och skyddsskor.

De presenterar ett brett sortiment som passar in hos oss och är alltid hjälpsamma med att hitta det bästa för oss på SIA Glass, förklarar Nedja.

För SIA Glass innebär det en regelbunden leverans av kläder som lever upp till deras höga standard.

– Hjärtat hos oss på SIA Glass är vår produktion, där hygien är en självklarhet för oss alla som jobbar här. Där stöttar även A-kembaren oss med tvätt av kläder, så vi alltid har tillgång till rena kläder.

Kläderna hämtas och levereras vikt och prydligt in i våra hyllor två gånger i veckan. En fantastisk tjänst som sköts utmärkt. Vi hyr även in entrémattor och tvätt av dessa till vår kontorsbyggnad, samt delar av allmänna ytor. Ett första intryck av en ren arbetsmiljö är alltid uppskattat! säger Nedja.

 

Kontroll hela vägen

Till kläderna har SIA Glass valt vår tjänst för RFID, som ger möjlighet till en bättre överblick på klädstocken. Nedja menar att det beslutet stämmer väl med de i övrigt ökade kraven på livsmedelsbranschen.

– Via RFID får vi tydligare kontroll på vårt lager av arbetskläder. Även att de kontinuerligt går igenom tvätt, vad som aktivt och inte. Spårbarheten är framtiden och en viktig del inom livsmedel.

Sammanfattningsvis beskriver Nedja samarbetet med A-kembaren som väldigt tryggt.

– Att ha A-kembaren som leverantör känner vi full tillit och trygghet till. De står för ett brett sortiment, korta ledtider och är fantastiska på att ge service till sina kunder.

Tack vare denna helhetslösning från A-kembaren med arbetskläder, tvätt och leverans kan vi lägga vår tid på det vi kan, nämligen glass! Jag tvekar aldrig att ta kontakt med A-kembaren för att få hjälp med mina frågor eller funderingar på bästa sätt, avslutar Nedja.

 

Vill du veta mer om hur RFID fungerar? Läs mer här!