Heltäckande leverans och webbshop till Vinbergs Mekaniska AB

Vinbergs Mekaniska AB är specialister inom byggnadssmide och erbjuder enastående tjänster inom fyra affärsområden. Med högteknologisk utrustning och expertis levererar de kvalitet och precision med 65 stycken anställda i Falkenberg och ytterligare cirka 15 personer i verkstaden i Veddige. Emma Carlsson och Joanna Carlsson arbetar båda med ekonomi inom företaget och ger oss en inblick i hur A-kembarens tjänster spelar roll i personalstyrkans vardag.

Emma och Joanna förklarar att de fyra affärsområdena innebär att det krävs olika utrustning, där A-kembaren levererar till båda orterna.

– Vi har lite olika arbetskläder beroende på vad man arbetar med hos oss. På kontoret har vi en mer ”dressad” arbetsbyxa, t-shirt eller piké och en zipjacka. Ute i verkstaden, där vi bland annat arbetar med svetsar, behöver vi lite andra typer av kläder. Där använder vi bomullströjor, tunna långärmade t-shirts och tjocktröjor med halvzip. Till detta erbjuder vi ett par olika modeller av Fristads arbetsbyxor. Då kan våra anställda välja mellan en mer klassisk hantverksbyxa eller en slimmad modell med stretch.

Våra montörer, som arbetar ute på olika byggarbetsplatser har andra behov. De bär ofta varselkläder. Ibland är det både hårt och kallt väder, vilket kräver regnkläder och varma vinterjackor som är vattentäta. På fötterna har alla arbetsskor med spiktramp och stålhätta. Ibland förändras våra behov och A-kembaren är alltid behjälpliga med att plocka fram nya alternativ på kläder och skor, berättar Emma och Joanna.

Egen webbshop

För att förenkla flödet med kläder till personalen har Vinbergs mekaniska valt att öppna upp en egen webbshop kopplad direkt till A-kembaren.

– Hos oss är det inköpsavdelningen som beställer arbetskläder och A-kembaren har satt upp en egen webbshop för vår verksamhet med det sortiment vi använder oss av. Det gör det lätt för oss att beställa när behovet finns. Eftersom det bara är de arbetskläder vi brukar beställa, är det alltid lätt att hitta det man söker. Skulle man någon gång behöva något som inte finns upplagt, mailar eller ringer vi tjejerna på A-kembaren. De är alltid behjälpliga! förklarar Emma och Joanna.

Utöver detta lämnar Vinbergs mekaniska även in sin tvätt samt får entrémattor levererade av A-kembaren, vilket de ser som självklara delar att inkludera.

– Eftersom vi beställer alla våra arbetskläder från A-kembaren, är det naturligt för oss att de också sköter servicen med tvätten. De har full koll på våra anställdas kläder. Går något sönder lagar de plaggen alternativt byter ut dem. När de kommer hit för att hämta och lämna tvätt får vi också veckans leveranser av nya arbetskläder som vi har beställt. Utöver det får vi leverans av entrémattor, vilket vi anser är viktigt då de ger ett första intryck. Det känns bra att de är rena och fina.

Den heltäckande supporten från A-kembaren gör att Emma och Joanna konstaterar att de är nöjda med hur A-kembaren spelar in i företagets vardag.

– Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med A-kembaren. Vi har varit kunder länge och det har alltid fungerat bra, avslutar Emma och Joanna.

Är du också nyfiken på att starta upp en webbshop?

Kontakta oss så hjälper vi dig!