Tjänster

Tjänster

Butik

I vår butik erbjuder vi allt från yrkeskläder, profilkläder, skyddsutrustning och skor till presentartiklar, personalgåvor och profilartiklar, både för dam och herr. Vi är stolta över att samarbeta med de ledande aktörerna på marknaden och vårt breda sortiment och stora lagerhållning gör att vi har korta ledtider. Det innebär att våra kunder kan komma oanmälda till butiken och få med sig sina arbetskläder profilerade och klara direkt. Vårt mål är att våra kunder inte ska behöva lägga massa onödig tid på att vänta. Butiken är till för alla – såväl företag som privatpersoner.

Vi besöker gärna ert företag för ett personligt möte där vi kan diskutera era behov och skräddarsy en passande lösning. Vi har mångårig erfarenhet och bred kompetens i branschen och brinner för helhetslösningar som underlättar för er verksamhet.

Vi kan hjälpa er med att omvandla er digitala logga till transfer som sedan trycks på era kläder. Dessutom erbjuder vi även utskrift av enklare enfärgade loggor, namn och symboler direkt på plats. Önskar ni få er logga broderad löser vi det via vårt samarbete med en brodyrleverantör.

Vi kan även hjälpa er att skapa en personlig webbshop för ditt företag. Idag har vi ett flertal kunder som har fått sin egen shop med sortiment utifrån sitt behov och sina önskemål. Kom in till butiken eller hör av er så berättar vi mer!

Vardagar 7.00 – 16.00
Lördag & Söndag stängt

Tjänster

Leasing

Under den senaste tiden har det blivit väldigt populärt att leasa yrkeskläder. Det kan du självklart även göra hos oss. Vi skräddarsyr ett sortiment till er utefter era önskemål och tar hand om allt från tvätt till lagning av plagg. Leasing är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en bekymmersfri hantering av ditt företags arbetskläder. Vi tar allt ansvar och löser er hantering av såväl utbyte av trasiga kläder, lagning, eventuella storleksfel och tvättning. Vi agerar som en totalleverantör och underlättar den vardagen för dig och din verksamhet.

Förutom yrkeskläder erbjuder vi även textilier för uthyrning, bland annat till hotellverksamheter och liknande aktörer som är i behov av produkter som dukar, servetter, bäddlinnen och kökshanddukar. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar just dig.

Har ni en entrématta på ert företag? Vi erbjuder leasing av entré- och logomattor i olika storlekar.

Tjänster

Tvätt – Privat

Tycker du att tvätten tar för mycket energi och tid? Vi underlättar för dig!

Hos oss kan du lämna in allt från kostymer, klänningar, ytterplagg och dukar till stora mattor och krävande skinnplagg. Och allt däremellan. Vi erbjuder både hushålls- och kemtvätt med ett strålande resultat. Vi är auktoriserade med T-Märke och håller högsta krav på renlighet, kvalitet och miljö. Klicka här för att läsa mer om T-märkning. 

Vill ni att vi tar hand om er tvätt – kontakta oss, lämna in direkt i vår butik på Rönnhagsvägen eller hos någon av våra ombud.

Prislista

Trasmatta – 100kr/kg
Matta – 249kr/kvm
Duk – 135kr/st
Hushållstvätt – 130kr/kg
Täcke Enkelt – 360kr
Madrassöverdrag – 400kr
Soffklädsel – 250kr/kg
Kostym – 395kr
Kavaj – 235kr
Skjortor – 65kr/st (5 för 150kr därefter 35kr/st)
Jacka – fr. 335kr
Brudklänning – fr. 1095kr

Tjänster

Tvätt – Företag

I vår moderna tvättanläggning investerar vi löpande med att utöka vår maskinpark med den senaste tekniken. Inom industri, vård, bygg, anläggning, hotell och restaurang utsätts plaggen dagligen för olika typer av nedsmutsning och kräver kontinuerlig tvätt och vård. Behovet av tvätt skiljer sig mellan olika branscher och vi anpassar det efter just er verksamhet. Vi hanterar och tvättar textilier inom alla branscher med ett strålande resultat.

Vi är auktoriserade med T-Märke och håller högsta krav på renlighet, kvalitet och miljö. Klicka här för att läsa mer om T-märkning. 

Kontakta oss för mer information så hittar vi en lösning som passar dig och din verksamhet!