Om oss

A-Kembaren

Om oss

Verksamheten startade redan år 1946, då under namnet Rönnhagens Tvätt på Rönnhagsvägen i Falkenberg. Idag, drygt 70 år senare är vi fortfarande kvar på samma gata men i större lokaler där vi erbjuder ett mer komplett och bredare utbud av tjänster och produkter.

A-Kembaren i Falkenberg började som ett mindre tvätteri avsett för hotellgods. Johan, som förvärvade A-kembaren år 2009, hade erfarenhet från yrkesklädesbranschen som han tog med sig in till tvätteriet. Resultatet blev en verksamhet som nu kunde erbjuda en helhetslösning för kunderna. Sedan den dagen tvättade vi på A-kembaren inte längre bara främst hotellgods, vi blev en totalleverantör inom hotellgods, yrkeskläder och tvätt som även säljer och sköter underhåll av plaggen vi distribuerar.

Vi är ett växande företag som älskar att göra våra kunder nöjda och finjusterar alltid våra tjänster för att tillgodose våra kunders behov på bästa sätt. Våra chaufförer ansvarar för att leverera våra beställningar och hämtar den smutsiga tvätten och levererar tillbaka den ren. Vårt mål är att underlätta för kunderna och förenkla deras arbete i vardagen så mycket som möjligt.

Du hittar oss som sagt på Rönnhagsvägen i Falkenberg, där både vår butik och tvätteriet ligger. Vi har även tvätt-inlämningsställen för privatpersoner i Falkenberg och Varberg.

Vi har även ett tvätteri i Borås under namnet ”Din Tvätt” som förvärvades år 2017. Där erbjuder vi bland annat kemtvätt, privattvätt, yrkeskläder samt inlämning för tvätt av mattor.

Varmt välkomna till oss på A-kembaren!

– Ergonomisk och praktiskt utrustning

– Vi tar hand om era kläder från köp, branding och tvätt

– Ni får rena och snygga kläder

– Lätt att hantera stora batchar

A-Kembaren

Vår Historia

1946

Verksamheten startade, då under namnet Rönnhagens Tvätt på Rönnhagsvägen i Falkenberg.

2009

Johan förvärvade A-kembaren.

2020

Idag, drygt 70 år senare är vi fortfarande kvar på samma gata men i större lokaler där vi erbjuder ett mer komplett och bredare utbud av tjänster och produkter.

Ägare och alltid nära till skratt! Oftast på språng och har alltid många bollar i luften.
Utesäljare och fartfylld! Mia är en social och lättsam person med en energi som alltid smittar av sig.
Innesäljare och jordnära. Nina är fantastisk på att lyssna in vad det är kunden önskar och verkligen skapa en bra relation.
Innesäljare och lättsam. Angelica är grym på ordning och reda, struktur och hur man får till en idé till färdigt resultat.
Marknadsansvarig och optimist. Frida är inte rädd för att lära sig nya saker och sköter mycket kring digitalisering utav företaget.
Generös och lättsam! Nora är en fixare av rang, det finns inget som stoppar henne. Hon är disciplinerad och ordningsam som bl.a sköter mycket utav ekonomin.
Arbetsvillig och omtänksam! Albin är en av våra chaufförer, han är charmören själv och lättsam att samarbeta med. Möter ni honom på vägarna är det med hög sannolikhet ni får en vink.
Följ oss på Instagram

SENASTE NYTT

This error message is only visible to WordPress admins

No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.