Personalen på PB Bygg väljer kläder i egen webbshop

PB Bygg är ett halländskt byggföretag som utgår från Falkenberg och verkar i västsverige. För en funktionell arbetsdag behöver personalen rätt kläder, där PB Bygg valt att starta upp en egen webbshop hos oss. Vi har pratat med Magnus Sundblad, drift- och personalansvarig på PB Bygg, som berättar mer om deras upplevelse av vårt samarbete.

Magnus förklarar att PB Bygg är ett brett företag med många ben att stå på.

– Vi arbetar både med byggnation och nybyggnationer, rotarbeten, stål- och maskinhallar samt stallbyggnader. Därför har vi en bred bas av personal på omkring 50 anställda, med kompetens som spikhall, plåtslageri och finsnickeri, säger Magnus.

 


Egen webbshop

För att utrusta sin personal med rätt förutsättningar i form av logofierade kläder, skor och handskar har varje anställd tillgång till en egen årlig klädbudget. Genom en privat webbshop, uppsatt av oss på A-kembaren, kan de anställda själva klicka hem sin utrustning från ett utvalt sortiment.

– A-kembaren har ett stort utbud och är en komplett butik för våra behov. Det innebär att vi och våra anställda kan köpa i princip allt vi behöver från ett och samma ställe – från bygg- och målerikläder till snickarutrustnig, skor och handskar, säger Magnus.

Förutom att det blir enkelt för de anställda att själva välja vad de behöver, innebär det fördelar även för PB Bygg administrationsmässigt.

– Webbshoppen gör att vi slipper pappersarbetet och att belasta våra arbetsledare med frågor gällande arbetskläder. Det blir dessutom enkelt för oss att få en överblick av hur mycket varje person har plockat ut och hur mycket de har kvar av sin budget, förklarar Magnus.

 


Ett gott samarbete

Vidare berättar Magnus att han är nöjd med samarbetet som utvecklats.

– Vi kan nu välja från ett bra utbud med kläder som är funktionsdugliga för vårt ändamål. Märkena är av bra kvalitet, och skulle det någonsin vara ett fabriksfel är det enkelt att byta och reklamera.

Sammanfattningsvis har webbshoppen fungerat över förväntan för oss. Gällande samarbetet i stort uppskattar vi deras förmåga att vara lyhörda för vårt behov. Så på det hela taget skulle jag säga att vårt val av A-kembaren som partner innebär bra kläder, bra service och ett bra bemötande, avslutar Magnus.

 


Är du också intresserad av att starta upp en egen webbshop i samarbete med oss?

Kontakta oss så hjälper vi dig!