A-kembaren satsar på utbyggnad av lokalerna

Asfalten har lagts och snart sätts nya väggar upp. Både den som haft vägarna förbi och den som följer A-kembaren i sociala medier har kunnat se att det händer mycket både i och utanför lokalerna. Vi låter Frida Svensson berätta mer om vad som är på gång.

Ombyggnationen har pågått sedan februari och är fortfarande i full gång. Frida berättar att utvecklingen av lokalerna är en satsning som kommer att föra mycket gott med sig.

– Vad vi huvudsakligen bygger är en sorteringshall för in- och utleveranser. Det gör att vi kan förenkla flödet mellan smutsigt och rent gods, få mer plats och bättre översikt. Det kommer att förenkla arbetet för chaufförerna såväl som produktionspersonalen, förklarar Frida.

   


Anlitade företag för uppdraget är PB Bygg i Falkenberg och STS-Hallen, som har helentreprenad och ansvarar för de underleverantörer som varit med i projektet. 

– Förutom en förenkling av vårt flöde kommer det också ge en efterlängtad större yta då vi idag är väldigt trångbodda. Vi på A-kembaren vill kunna erbjuda en så bra arbetsmiljö som möjligt, samtidigt som vi effektiviserar våra transporter och utökar hur vi kan möta våra kunders behov med våra tjänster. Kort sagt kommer utbyggnaden göra att vi höjer servicegraden och arbetsmiljön ytterligare en nivå, berättar Frida.

Att kontinuerligt utveckla verksamheten är med andra ord viktigt för A-kembaren av flera anledningar.

– I samband med utbyggnaden har vi passat på att snygga till framsidan av våra lokaler med helt ny asfalt, nya parkeringar samt renoverat omklädningsrummen för de anställda. Vi har även passat på att anlägga en ny uteplats i anslutning till vårt personalrum och matsal – det är helt enkelt mycket utveckling och stora satsningar som händer hos oss just nu! avslutar Frida.