Lyft din restaurang med rätt kläder

Restaurangens personal måste ha bekväma och slitstarka kläder. De ska klara av att stå emot de hårda påfrestningarna i ett hektiskt kök och uppfylla industristandarderna för god hygien. Vi erbjuder kvalitativa kläder och skor i olika utföranden, egenskaper och prisklasser för hela verksamheten.

Professionella uniformer för kockar och övrig restaurangverksamhet är en viktig del för att hålla hög hygiennivå, samtidigt som de hålls säkra och bekväma. Dessutom skapas en enhetlighet med design som speglar ditt företags vision och med funktioner som personalen trivs i, oavsett om det är fine-dining eller mer åt avslappnad street food.

På A-kembaren har vi lång erfarenhet kring kläder inom livsmedelsbranschen där kraven är höga och då kläderna i många fall måste vara HACCP-godkända. Utöver kläder erbjuder vi bland annat handskar, huvud/hårskydd och skäggskydd och kan genom besök i er verksamhet hjälpa er ta fram rätt sortiment och plagg för att uppfylla just kraven som er verksamhet kräver.

 

                                                             


Klicka på bilden för att gå till produkten

Ett sortiment för hela restaurangen

Vårt sortiment sträcker sig längre än enbart till de som står i köket. Med matchande kläder även till hovmästaren, servitrisen, bartendern, hotellreceptionisten höjer vi upplevelsen av din verksamhet – både för personalen och för besökarna!

Våra samarbetspartners för kläder till köks- och restaurangverksamhet låter dig hitta rätt stil och funktioner för just er. Vi gör beställningen smidig och hjälper er att hitta rätt i utbudet.

Nybo

Ett klassiskt utbud för köket hittar du hos Nybo. Neutrala färger ger dig en bra grund för att exempelvis förse med din egen logga.

Carlobolaget

Här hittar vi fina kvalitetsprodukter i skinn. Dessa produkter kan enkelt förses med din logga och sätta sin egen prägling oavsett om det är en stor resväska eller ett förkläde.

Segers

Om du söker moderna och stilrena kläder till din restaurang är Segers utbud rätt för dig. Vi hjälper dig att hitta rätt genom utprovning innan beställning av hela uppsättningen.

Ta helheten till en ny nivå

Vi hjälper er även att ta fram personliga glas, karaffer, servetter, doftljus bara för att nämna några delar. Med er företagslogga på produkterna tas stämningen till en ny nivå. Har ni säsongsöppet? För att hålla en hög kvalitet utan att köpa upp stora volymer kan du istället hyra dukar och servetter hos oss.


Är du redo att höja nivån på er restaurang?

Kontakta oss så hjälper vi dig med ett upplägg!