Nytt år, nya skor!

Visste du att belastningsskador och smärtor i muskler och skelett tillhör de vanligaste arbetsplatsskadorna i västvärlden? Med ett par bra skor förebygger du skador och lägger grunden för hur din arbetsdag känns.

 

Hos oss finns det skor för de flesta branscher, tillfällen, väder och situationer, både för dig som privatperson eller dina anställda.

Skor för företag

Vi har ett välfyllt sortiment att välja ur för att matcha din verksamhet. För att köpa skor hos oss går det bra att komma in till oss i butiken alternativt beställa via mail eller telefon. Du kan också beställa en tid där vi kommer ut till ert företag med förslag på skor som passar just er verksamhet. Därefter levererar vi en provstege för att ni i lugn och ro ska kunna prova ut skor direkt på arbetsplatsen.

 

Specialanpassad sula för dina anställda

Alla ser olika ut och en mall passar inte alla fötter. För att dina anställda ska kunna prestera på topp och hålla sig fria från förslitningar är individanpassade sulor ett utmärkt komplement till ett par bra skor.

Vi kommer gärna ut med vår skanningsplatta till ditt företag för att scanna personalens fötter. Då kan vi se exakt vilken höjd på sulans pronationsstöd som personen behöver. Med pronationsstöd menas stödet under hålfoten och det finns 3 olika varianter – låg, medel och hög. Detta noteras för en vidare beställning.

Det finns även möjlighet för dina anställda att göra en skanning i vår butik för att hitta rätt sula.

 

Arbetsskor för privatpersonen

Ett par nya skor till jobbet är viktigt för att du ska få bästa möjliga förutsättningar och bespara onödig slitning på kroppen. Vi har skor med funktioner som extra bra grepp, lätthanterad snörning, spiktramp eller GORE-TEX för att passa ditt behov.

Behöver du ett par stilrena skor för miljöer där du riskerar att halka? Jalas Spoc 5352 passar perfekt för dig som arbetar inom exempelvis hotell- och restaurang eller lokalvård!

Arbetar du inom industri eller lagerarbeten? Ett par skor med skydd för tån och spiktrampsskydd som Sievi Cobra 2 Roller+ S3 ger dig trygghet på arbetet.

 

Prova ut skor och sulor

Ont i knäna? Ryggen? Fötterna? Då är det dags att komma in till oss på A-kembaren för en gratis skanning av dina fötter! Skanningen ger oss möjlighet att erbjuda både en anpassad sula och en bra sko utefter dina behov och därmed förhindra belastningsskador. Kom in till butiken så hjälper vi dig att prova ut ett par skor och sulor som passar dig och ditt arbetsområde.

Är du redo för att hitta ett par nya skor? Spana in hela vårt sortiment här eller kontakta oss för rådgivning!