Möt våren med tips från vår webbshop

Vi står vid gränsen till en ny säsong, där värmen sakta smyger sig fram men där kylan fortfarande har ett stadigt grepp. I A-kembarens webbshop har vi samlat ett utvalt sortiment av arbetskläder för att du ska kunna möta vårens utmaningar med stil och funktion – både beprövade favoriter och nyheter!

I vår webbshop är alla välkomna. Men det finns också möjlighet att starta en egen webbshop på vår plattform just för ditt företag. Det ger möjligheten att välja ut ert eget sortiment. Ett hett tips är att det kan ge personalen möjlighet att handla ur det utvalda sortimentet både för jobb och fritid till ett rabatterat pris.

 

Så vad rekommenderar vi att ni lägger till i er shoppingbag?

Carhartt Känga Chelsea – För den tuffa arbetsdagen

Våga ge din arbetsdag en nytändning med Carhartts känga Chelsea. Dessa skor kombinerar hållbarhet med en modern touch, perfekta för den aktiva arbetaren som inte kompromissar med varken stil eller komfort.

Svart väst Gilliam från Carhartt – Lätt som en fjäder

Var bekväm på arbetsplatsen med Carhartts Gilliam-väst. Lätt, smidig och redo att möta vårens skiftande temperaturer. En oumbärlig följeslagare för dagar när du vill vara redo för allt.

Funktions-underställsbyxa från Helly Hansen – Värme inpå kroppen

Ta kontroll över värmen med våra funktionella underställsbyxor. Med fukttransporterande material håller de dig varm och torr, så du kan fokusera på jobbet. Kombinera med nästa tips…

Funktions-underställströja från Helly Hansen – Isolerande mjukhet

Slå tillbaka mot vårens sista kyliga dagar med en underställströja som är lika mjuk som den är varm. Perfekt för att bära under arbetskläderna eller som ett mångsidigt övergångsplagg.

Cobra GT Roller H+ S3 – Skor för äventyr

Dina fötter förtjänar det bästa, och med ett par Cobra-skor är du redo för alla äventyr. Oavsett om du arbetar utomhus eller behöver säkra skor på arbetsplatsen, är dessa ett pålitligt val.

Handskar Tegera 517 – Mångsidiga och skyddande handskar

Ge dina händer det skydd de förtjänar med Tegera 517-handskarna. Perfekta för ett brett spektrum av uppgifter, från trädgårdsarbete till byggprojekt.

Fleecevästen Manchester från Helly Hansen – Användbar väst i microfiber

Ett perfekt komplement när du behöver lite extra komfort, med förlängt ryggslut. YKK®-dragkedja fram med hakskydd och handfickor med YKK®-dragkedja.

Vill du veta mer?

Besök webbshoppen och utforska våra tips för att hitta de perfekta plaggen för varje arbetsdag, oavsett om du är på byggarbetsplatsen eller hemma i trädgården. Välkommen till en värld där varje plagg är noga utvalt för att vara din bästa kompanjon både på och utanför arbetsplatsen!

Är du nyfiken på att starta egen webbshop för ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig!