Ny inspirerande plats för bättre samarbeten

Vi kan nu stolt äntligen presentera en förvandling gjord för att skapa en bättre mötesplats – nämligen renoveringen av vårt konferensrum! Vi bad Frida Svensson dela med sig av sina tankar om renoveringen av konferensrummet som nu är redo att ta emot både kunder och personal i en inspirerande och professionell miljö.

 

Frida berättar att en ökad trivselfaktor var det huvudsakliga målet med renoveringen.

– För oss var det viktigt att kunna erbjuda en plats där vi kan samla oss, både internt och med våra kunder. Vi behövde en flexibel lösning för att bättre utnyttja våra befintliga ytor. Vi hade tidigare tre stycken kontor som vi nu har gjort om till två kontor och en stor konferens, förklarar Frida.

Konferensrummet är nu en plats där människor kan fokusera utan att störas av omgivningen.

– Då vi har glaspartier på alla rum blir det lätt att man blir distraherad av det som händer på utsidan. Genom att installera gardiner från ’Vi Möbler’ har vi skapat en flexibilitet där vi kan justera ljusinsläppet och graden av avskildhet efter behov, tillägger hon.

När Frida ombeds att dela sina favoritdetaljer från det nyrenoverade rummet, skrattar hon till och nämner den integrerade högtalaren.

– Musiken har verkligen satt en härlig stämning i rummet! Då jag och Nora har vår plats intill spelas det go´ musik dagarna i ända. Skämt åsido – utöver högtalarna älskar vi stolarna och gardinerna som tillsammans skapar en avslappnad men professionell atmosfär. Den tekniska utrustningen är också ett stort plus, delar hon.

 

   

Positiv inverkan på samarbeten

Frida är övertygad om att det nya konferensrummet kommer att ha en positiv inverkan på möten och samarbetet på företaget.

– Det är verkligen ett stort lyft för oss på många sätt. Det har funnits behov av att utveckla lokalerna ett tag, och vi har haft tillfälliga lösningar. Nu finns det en långsiktig lösning som inte stör den övriga verksamheten, säger hon.

När den långa väntan var över och Frida och hennes kollegor klev in i det färdiga resultatet, kände de en känsla av lugn.

– Det är verkligen en förbättring jämfört med tidigare. Nu kan vi verkligen fokusera bättre och effektivisera vårt arbete, avslutar Frida.

 

Vill du se hur våra lokaler har utvecklats med egna ögon?

Vi bokar gärna ett möte och visar dig runt, kontakta oss här!