Året 2023 på A-kembaren

Året som gått på A-kembaren har präglats av en stark känsla av utveckling och engagemang, där varje steg framåt har varit en del av en större resa mot att erbjuda överlägsna lösningar för yrkeskläder, tvättservice och personliga gåvor. Följ med när vår vd Johan Persson blickar tillbaka på året som gått.

I det stora hela menar Johan att det är en fartfylld period som varit.

– 2023 har varit ett händelserikt år måste man påstå. Vi har haft en fortsatt bra tillväxt med befintliga kunder och nya, det tyder ju på att vi gör något rätt. Vi har också gjort en hel del nyanställningar, främst i Borås så som ny tvättmästare, vilket har blivit ett bra utfall. Den största utmaningen har absolut fortsatt vart dom höga gas- och drivmedelspriserna som påverkat oss i Q1 och Q2 för att sedan plana ut något under Q3 och Q4. Detta ger en oro för oss då stor del av våra kostnader styrs av just detta. Vad jag däremot är mest stolt över är PERSONALEN, att dom trots våra utmaningar alltid ställer upp i tid och otid!

Under året har tillväxt synts inte bara i personalstyrkan, utan också med större lokaler. 

– När det gäller den nya sorteringshallen som vi byggt i Falkenberg så betyder det ett fantastiskt lyft produktionen. Vi får ett snabbare flöde i sorteringen samt en bättre logistik för det rena godset som ska ut, och våra duktiga chaufförer kan jobba under tak när dom lossar och lastar. Vi håller även på att installera en ny sorteringsanläggning i Borås som ska vara klar Q1 2024, och där kommer effekten bli lika positiv. När det gäller det nya konferensrummet så innebär det att jag och Mia får ”trängas ” i ett rum tillsammans medans Frida och Nora kan breda ut sig på en större yta, säger Johan med ett skratt.

Planer för 2024 är redan i full fart och innebär att A-kembaren kommer att kunna hjälpa fler, bland annat med RFID i Borås.

– Under 2024 ser vi fram emot att fortsätta digitalisera oss, framförallt i Borås med vårt TIKOS tvättsystem. Och givetvis att alla får hålla sig friska och krya!

Till både befintliga kunder och de som ännu inte fått hjälp av A-kembaren hälsar Johan:

– TACK för att just vi får förtroendet att hjälpa Er! För er som ännu inte upptäckt någon av våra tjänster – ta en titt på hemsida och webbshop och boka snabbt som ögat ett möte med oss, avslutar VD Johan Persson.