Uppmärksamma personalen med unika gåvor från A-kembaren

Årets slut närmar sig, och vad är ett bättre sätt att tacka för det gångna året än att visa uppskattning genom personliga julgåvor till ditt team? Vi pratade med vår expert på personalgåvor, Maria, för att få hennes bästa tips om vad som är populärt i år och hur A-kembaren kan hjälpa företag att göra dessa gåvor minnesvärda.

För Maria är de främsta fördelarna med personalgåvor tydliga.

– Det handlar om att visa uppskattning för året som varit och att göra det där lilla extra, som betyder så mycket för många.

Vi bad Maria dela några exempel på årets mest populära gåvor, där vi ser en ökande trend av företag som väljer praktiska och stilfulla alternativ.

– Ryggsäckar, tröjor, köksknivar eller kylväskor med diverse godsaker är alla mycket uppskattade. För dem som vill göra det extra personligt är broderade eller stansade produkter som förkläden eller necessärer i skinn, resväskor och korthållare i olika former riktigt populära. Vill man ha ännu mer godsaker kan vi ordna företagsloggan på en godissäck.

A-kembaren gör det enkelt att hitta rätt gåva för varje företag och bransch. Vi förstår vikten av att skräddarsy gåvor för att passa företagets profil och budget. Genom att erbjuda personliga möten och skicka förslag på olika alternativ i olika prisklasser, strävar vi efter att göra processen smidig och anpassad.

Maria tipsar också om att göra dina gåvor minnesvärda med personlig touch.

– Att göra gåvor personliga är vår specialitet. Vi kan brodera företagets logga och till och med anställdas namn på olika produkter som badrockar, tröjor och handdukar. Det lägger till det lilla extra och gör gåvorna mer minnesvärda.

Årets bästa julklappstips

Vi har samlat några favoriter att ge bort från vår katalog nedan.

 

Lys upp i mörkret med något som passar alla

 

En klassisk, värmande gåva med flera användningsområden…

 

 

En perfekt resekompis

Svårt att bestämma dig?

Se hela vår katalog med gåvor här!

 

Oavsett vilken bransch eller storlek ditt företag har, kan A-kembaren hjälpa dig att skapa minnesvärda ögonblick för din personal.

Kontakta oss för att diskutera dina behov och hitta de perfekta julgåvorna för ditt team!