Hitta rätt presenter hos oss

När det är dags att hitta gåvor kan det vara svårt att veta var du ska börja. Bredden i vårt sortiment gör att det finns ett stort urval av presenter att välja från. Vi hjälper dig att hitta rätt, oavsett om det gäller gåvor till ditt företags anställda eller någon som står dig nära.

Här finns gåvor som sprider glädje både privat och på jobbet. Vårt breda utbud av välkända märken gör att du kan hitta snygga plagg från topp till tå, praktiska arbetskläder till den som behöver nya eller tillbehör som gör livet smidigare. Vi har också ett flertal accessoarer och hjälpmedel för en bekvämare vardag eller arbetsdag.

 

Gåvor som passar alla

Att hitta en gåva som ska passa flera olika personer blir lätt hos oss tack vare det stora urvalet. De fina termosflaskorna- och muggarna från Sagaform är perfekta för att hålla varma eller kalla drycker vid rätt temperatur. Dessutom finns de i ett flertal färger för att matcha företagets eller personens rätta färg.

Vill du vara säker på att ge en gåva med stora möjligheter är ett presentkort på A-kembaren alltid ett bra val. Eftersom vi erbjuder tjänster både inom tvätt och har en välfylld butik ger presentkortet chans att hitta något personen verkligen behöver och har längtat efter. Varför inte ett par bra skor eller lämna in den där tvätten som tiden inte räcker till för?

 

Visa uppskattning för dina anställda

När sommaren närmar sig väljer många företag att ge en sommargåva. Det är en fin gest för att tacka de anställda för ett gott arbete under det första halvåret som passerat. Vi har ett flertal möjligheter när det är dags för dig att välja – saker som speciellt användbara under sommaren, som kylväskor, eller presenter som ger glädje året runt, som fina kvalitetshanddukar. För att göra gåvorna mer personliga kan vi hjälpa dig med namnmärkning eller att märka presenten med ditt företags logga i form av tryck eller brodyr.

 

Behöver du också hjälp att välja present?

Vi hjälper dig gärna att hitta rätt! Välkommen att kontakta oss eller sväng förbi butiken för tips på gåvor som passar den du vill visa uppskattning för.

Här kan du läsa om hur vi hjälpt Ätrans Åkeri att hitta rätt presenter till sina anställda flera år i rad.