Ätrans Åkeri visar uppskattning med sommargåvor från A-kembaren

Sommaren är i full gång och många har gått på semester. Ett sätt att visa uppskattning för personalen när de går på välförtjänt ledighet är att ge sommargåvor. Ett av de företag som väljer oss för uppdraget är Ätrans Åkeri.

Ätrans Åkeri är ett transportföretag beläget i just Ätran. Med sina blåa lastbilar hjälper dig de med uppdrag inom transport, logistik samt åkeri och transporterar gods och varor. Som en gest för ett bra arbete väljer de att ge sina anställda sommarpresenter. Vi har pratat med Carina Pehrson på Ätrans Åkeri, som har varit med och valt gåva även i år.

– Att välja sommarpresent från A-kembaren är något vi gjort massor med gånger. Eftersom vi köper allt från dom, allt från arbetskläder till arbetsskor, blir det naturligt att vi också köper sommargåvorna från A-kembaren, berättar Carina.

 

Kompletterar tidigare gåvor

Temat som syns i tidigare valda gåvor är funktionella saker att använda under sommardagarna.

– Tidigare år har vi bland annat köpt en solstol med praktiska fickor som går att bära som en ryggsäck och en korg som fungerar som kylbag. Vi har också köpt vattenflaskor som håller kyla och värme och picknickfiltar, säger Carina.

Årets present blir ett fint komplement till de tidigare gåvorna.

– I år har vi valt enfärgade badlakan broderade med Ätrans Åkeri som sommarpresent. De delas ut till våra cirka 16 anställda i början på juli, berättar Carina.

 

Hitta rätt för att visa uppskattning

Carina beskriver vidare att det inte alltid är lätt att hitta rätt sommargåva. Hon berättar att hon därför är tacksam att hon kan få hjälp att hitta idéer hos A-kembaren.

– A-kembaren har ett väldigt brett sortiment att välja från. Dessutom är dom otroligt tillmötesgående och lätta att samarbeta med. De vill alltid hitta lösningar och jag upplever att de är kreativa och kommer med förslag, säger Carina.

Avslutningsvis berättar Carina varför Ätrans Åkeri väljer att ge sin personal en gåva inför sommaren.

– För det är dom verkligen värda! Vi har fantastisk personal och är ett familjärt åkeri med ett gott gäng, säger Carina.

 

Vill du också få hjälp att hitta rätt gåvor?

Kontakta oss eller kom in till oss i butiken!