Visa vad du brinner för med tryck och brodyr

Att få bära ett tryck som vi bryr oss om kan vara viktigt för sammanhållning och stolthet inom både föreningar och företag. Vill du hellre få dina artiklar broderade hjälper vi dig med det. Hos oss är det aldrig långt borta att få snygga tryck och profilkläder som visar vad ditt hjärta klappar för.

När de gamla klubbtröjorna är utslitna eller du har en ny logotyp för ditt företag hjälper vi dig med nya fräscha tryck. Det enda du behöver göra är att förse oss med din digitala logga och välja dina nya artiklar att trycka på. Vi har ett brett sortiment av artiklar som är perfekta för din nya profil – allt från t-shirts, tröjor, och byxor till accessoarer som mössor. Har du ett enklare enfärgat tryck gör våra erfarna medarbetare i nästa steg om din digitala bild till en transfer som trycks. Dessutom är det klart på bara cirka fem minuter – medan du tar en kopp kaffe! Har du ett mer komplext tryck hjälper vi till att förmedla din order till våra samarbetspartners.

 

Komplettera med brodyr

Vill du hellre brodera än trycka, eller väljer några artiklar som passar bättre för det? Brodyr är ett perfekt sätt att sätta prägel på exempelvis din keps, jacka eller väska. Det är slitstarkt och håller bra för utsättning av väder och tuffare tag. Vi har ett nära samarbete med vår brodyrleverantör som hjälper dig att visa upp ditt klubbmärke eller företagslogga på bästa sätt.
Perfekta presenter och priser
Både tryckta och broderade artiklar är perfekta sätt att visa uppskattning för någon du tycker om. Kanske har en speciell person i ditt liv en hobbyverksamhet som förtjänar ett tryck på en tygpåse, eller ett minne som förtjänar att förevigas i brodyr. Tryckta eller broderade saker är också perfekta vinster i en turnering eller cup, som reklamartiklar till företag eller en gåva till din personal. Bara fantasin sätter gränser!

 

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att trycka och brodera?

Vi har personal som är specialiserad på att hjälpa dig med dina profilkläder och presentartiklar.
Välkommen in till butiken eller kontakta oss här!