Ta hand om dina kläder och textilier på ett hållbart sätt

Att få kläderna att hålla längre är bra av flera anledningar, inte minst för miljön och din plånbok. Vi har listat våra tips som ger dina kläder längre livslängd.

Tvätta rätt

För att kläder och textilier ska hålla länge är det viktigt att tvätta regelbundet och på rätt sätt. Smuts luckrar upp sömmarna och gör att plaggen slits och går sönder snabbare. Därför behöver artiklarna tas om hand regelbundet och med rätt anpassad metod. Det kan handla om att tvätta vid rätt temperatur, med rätt tvättmedel eller ge rätt behandling efter tvätt. Vi på A-kembaren har lång erfarenhet att ta hand om privattvätt, arbetskläder, hotellgods, plangods och kemtvätt. Hos oss kan du smidigt få din tvätt omhändertagen som privatperson. Du kan också leasa dina arbetskläder som företag, där det finns möjlighet att köpa till tvätt eller ha det inbakat i hyrpriset.

 

Hyr dina kläder och artiklar

När du hyr dina kläder, hotellgods eller mattor kan stocken hållas uppdaterad efter säsong. Har du ett större behov under en period kan du tillfälligt ta in en större stock. Med bra omhändertagande kan sedan plaggen, textilierna och mattorna gå vidare och återanvändas. Hos oss kan du hyra klädstock, hotellgods och mattor för att möta det behov som finns för ditt företag.

 

Laga det som går

Istället för att kassera plagg eller artiklar som fått en skråma går det ofta att laga. Vi har en sömmerska på plats som på ett snyggt sätt kan laga skavanker. När du leasar arbetskläder, hotellgods eller plangods från A-kembaren ingår mindre lagningar i hyrpriset.

 

Vill du veta mer om hur du kan hantera dina kläder och textilier på ett hållbart sätt?
Slå en signal eller skicka ett mail till oss så berättar vi hur:

info@a-kembaren.se
0346 – 100 10

Posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.