Ett tvätteri för alla tillfällen

Tvätteriet är hjärtat i A-kembaren. Med lång erfarenhet och ständig utveckling till den moderna tvättanläggning A-kembaren är idag erbjuder vi tvättjänster för alla slags plagg och gods med strålande resultat, oavsett om du är privat- eller företagskund.

 

Med auktoriseringen T-Märkning garanterar vi en hög nivå genom Sveriges Tvätteriförbund. Det innebär att vi uppfyller de noggranna kontroller och auktoriseringsprocesser som krävs för att garantera en verksamhet med god service och starkt socialt ansvarstagande.

 

Vi möter företagets behov

Inom branscher såsom industrier, vård, bygg, anläggningar samt hotell och restaurang utsätts arbetskläderna för en rad olika prövningar. Det kräver kontinuerlig tvätt och vård för att kläderna ska hålla sig i fint skick så länge som möjligt. Behoven kan skilja sig mycket mellan de olika branscherna. Vi besitter stor kunskap och erfarenhet av de olika metoder som krävs och anpassar oss för att möta behoven inom just din verksamhet. Exempelvis kan vi se till att varselplagg regelbundet testas för att kontrollera att reflexen fortfarande fungerar.

Den rena tvätten levereras sedan tillbaka till ditt företag sorterade exempelvis efter storlek eller efter person. Företaget bestämmer själv om kläderna ska levereras innanför dörren, till personspecifika hyllor eller skåp. Vi möter dina behov!

 

Tvätt av plangods

Tack vare vår flexibilitet kan vi erbjuda slutreslutat som är unika för din verksamhet. Till restauranger och hotell erbjuder vi plantvätt som ger den där krispiga känslan. Vi tvättar allt från sängset, badrockar till handdukar. Efter tvätt efterbehandlas med hjälp av mangel, torktumlare allt utom frotté till bästa resultat. 

 

Tvätta som privatperson

Doften av nytvättat är oslagbar, men det är kanske inte är vad du vill lägga din egen tid på. Till oss kan du smidigt lämna in din hushållstvätt och alla tänkbara plagg, antingen genom att komma in till butiken, våra inlämningsställen eller boka upphämtning genom telefon, mail eller appen LAVATIO. Behöver du fräscha upp dina kostymer, klänningar eller ytterkläder inför ett event eller bröllop är vi rätt för jobbet. Har du en stor matta som fått envisa fläckar eller krävande skinnplagg som behöver ett lyft, gör våra effektiva men skonsamma metoder dina kläder eller artiklar som nya. Vår kemtvätt hanterar plagget i ett avskilt system som garanterar rätt hantering. När dina plagg är fräscha igen är allt du behöver göra att hämta ordern med ditt inlämningskvitto, eller hämta upp leveransen vid din egen dörr.

 

Vi hämtar din tvätt

För att du ska kunna tvätta hos oss oavsett var i vårt område du än befinner dig, erbjuder vi hämtning av smutsig tvätt och leverans av ren tvätt, nästan uteslutande med våra egna lastbilar. Vi utgår från Falkenberg och hämtar och levererar i hela Halland, ned till Laholm i söder, Göteborg i norr och Jönköping i nordöst. Är du företagare kan vi hämta era arbetskläder eller plangods enligt ett anpassat schema. Som privatperson är du välkommen att lämna din tvätt i butiken och till våra inlämningsställen. Du kan också boka din upphämtning genom att ringa oss, maila eller ladda ner appen LAVATIO i App Store.

 

Kontakta oss!

A-kembaren i Falkenberg AB
0346 – 100 10
info@a-kembaren.se
Ladda ner LAVATIO i App Store