Hyr dina arbetskläder med en helhetslösning

Tycker du precis som oss att hela och rena kläder på jobbet är viktigt? Det första intrycket gör mycket. Hos oss kan du hyra dina arbetskläder och få en helhetslösning. Leasingen innebär nämligen att vi tar hand om all hantering, från beställning och utprovning till regelbunden tvätt.

Med ansvar för tvätt, lagning och annan nödvändig omsorg ser vi till att dina kläder hålls i toppskick.

Så fungerar leasing av kläder

Leasing är ett perfekt alternativ för dig som vill ha en bekymmersfri hantering av företagets arbetskläder. Det innebär att du hyr dina yrkeskläder mot en kostnad per vecka, där vi ansvarar för all hantering. Det innefattar utbyte av trasiga kläder, lagningar, eventuella storleksfel samt tvättning av kläderna.

Vi skräddarsyr leasingen efter ditt behov. Så här går det till:
  • I ett möte med dig väljer vi ett sortiment baserat på regler, certifieringar och vilka typer av kläder som passar verksamheten. Kanske behöver ni flamsäkra kläder eller varselplagg?
  • Efter mötet skickar vi ett prisförslag med tre olika alternativ. Här finns möjlighet att skräddarsy ett avtal med en blandning av alternativen, för bästa möjliga anpassning till ditt företag.
  • Alternativ 1: Du hyr klädstocken till en fast månadskostnad, med en extra kostnad per tvätt. Det innebär att kostnaden kan variera beroende på hur mycket som tvättas.
  • Alternativ 2: Du hyr klädstocken för en liten extra kostnad per plagg, där tvätt ingår i priset. Det innebär att kostnaden blir densamma varje period, med tvätt inkluderad.
  • Alternativ 3: Du kan också välja att köpa loss klädstocken direkt. Det betyder att du äger kläderna och betalar endast för tvättpris.
  • När du bestämt dig för vilket alternativ som passar din verksamhet bäst görs en utprovning av kläder för personalen. Då åker vi ut till dig med kläder i olika storlekar och valen skrivs sedan in i en personallista. Därefter beställs kläderna och vi gör oss iordning för att skicka ut dem till dig.
  • Klart! Nu kan du och din personal njuta av att alltid ha hela och rena arbetskläder.
Vill du också hyra dina arbetskläder av oss på A-kembaren?

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig med ett upplägg.