Hotellupplevelse möter naturen på Åkulla Outdoor Resort

I centrala Hallands bokskogar hittar du natursköna Åkulla Outdoor Resort. Med ambition att skapa en mötesplats där det är enkelt att bo, äta och uppleva naturen drivs anläggningen av en familj i tre generationer. Pricken över i för en fulländad upplevelse är välvårdat hotellgods, där Åkulla valt A-kembaren som partner.

 

För såväl privatpersonen som större sällskap finns här ett stort urval av naturnära upplevelser, med den gemensamma nämnaren i driv och passion för hälsa, sport och natur. En del av familjerna Armbro, Munther & Broberg som förvaltar Åkulla är Ingela Armbro, ekonomi- & HR-ansvarig. Hon berättar vidare vad A-kembaren spelar för roll i Åkulla Outdoor Resorts verksamhet.

– När vi startade för 2,5 år sedan anlitade vi först ett annat tvätteri i Halland, men fick då hämta och lämna all tvätt själva. Det blev helt ohållbart. A-kembarens vd Johan Persson med medarbetare löste transporten för oss på ett smidigt sätt, säger Ingela.

 

En komplett hotellvistelse

Textilierna Åkulla hyr och tvättar innefattar allt nödvändigt för en komplett hotellvistelse.

– Vi hyr underlakan, påslakan, örngott och handdukar i första hand till vår hotellverksamhet, men hyr också ut godset till våra campingstugor och vandrarhem, berättar Ingela.

För att ytterligare underlätta för Åkulla Outdoor Resort paketerar A-kembaren det rena godset med en lösning speciellt utformad efter verksamhetens behov.

– Vi får godset packat dels i ett paket med dubbellakan, två påslakan, två örngott, två badhanddukar och två handdukar till vårt sporthotell, men också ett paket för enkellakan, ett påslakan, ett örngott, en badhandduk och en handduk till våra ekonomirum och för uthyrning. De läggs i förpackningar som gör det enklare för städpersonalen att hantera och dessutom blir oberoende av väder, säger Ingela.

 

Ett samarbete som ständigt förbättras

Vidare förklarar Ingela hur samarbetet har vuxit sig allt starkare.

– Sedan start har Johan och hans medarbetare varit otroligt serviceinriktade. De ser aldrig några problem utan är enbart lösningsfokuserade. Dessutom tar de tillbaka alla plastförpackningar som vi tidigare hade problem att bli av med, berättar Ingela.

Även framåt ser Ingela att partnerskapet med A-kembaren kommer att fortsätta utvecklas.

– Varje år efter högsäsongen har vi en uppföljning och utvärdering för att förbättra för oss båda. Vi har också gjort ett uppskattat studiebesök på A-kembaren som ger oss större förståelse för hur godset hanteras, avslutar Ingela.

 

Vill din verksamhet också hyra textilier eller hotellgods av hög kvalitet?

Kontakta oss här!