Vi levererar skinande rent från Din Tvätt i Borås

A-kembarens verksamhet sträcker sig längre än Falkenberg och Halland. För att bredda möjligheten att lämna in tvätt både som privatperson och i samarbete med företag förvärvade vi år 2017 Din Tvätt.

Med en personalstyrka på över åtta personer finns här kompetens att möta dina behov. Upptagningsområdet är stort med körningar till bland annat till till Jönköping, Göteborg, Ulricehamn, Alingsås, Skene och Marstrand. När chaufförerna är ute på utlämning- eller upphämtningsuppdrag pågår full aktivitet i tvätteriet med sortering, tvätt och packning samt mottagande av privatkunder i butiken på Getängsvägen i Borås.

 

Tvätteri

Till tvätteriet är du välkommen att lämna in dina vardagstextilier som mattor, dukar, lakan, soffklädslar och allmän hushållstvätt för uppfräschning. Här tas även emot kemtvätt och hantering av klädesplagg som jackor, kostymer, bröllopsklänningar, blusar och arbetskläder.

 

Tvätt för företag

En stor del av verksamheten i Borås består av tvätt till våra företagskunder, med plangods till hotell, restauranger, campingar, bed & breakfast och liknande verksamheter. Här hanteras även en del av de arbetskläder vi tvättar för många av våra företagssamarbeten. Våra chaufförer kör varje dag till flertalet kunder och hämtar och lämnar tvätt.

 

Inlämning av tvätt i Hindås

Befinner du dig mellan Göteborg och Borås kanske du har närmre till Hindås. På Hindåskiosken erbjuder vi inlämning samt upphämtning av din tvätt som hanteras på vår verksamhet i Borås. Ett smidigt sätt att uppleva skinande rent!

 

       


Har du frågor om Din Tvätts priser, tvättråd eller annat? Kontakta oss gärna på telefon eller mail så svarar vi så fort vi kan.
Telefon: 033-13 96 00
Mail: info@dintvatt.se
Adress: Getängsvägen 20, 504 68 Borås
Öppettider: mån-fre 8–17