Sankt Jörgen Parks resort håller standarden med plangods från Din Tvätt

Sankt Jörgen Parks resort ligger beläget i Lillhagen, nära Göteborg city. Hit lockas den som vill njuta av livet och ta hand om både kropp och själ. Någon som sedan länge har varit en del av Sankt Jörgen Parks arbete i att säkerställa en trevlig vistelse är Minh Thuy Hokka. I samarbete med A-kembarens verksamhet i Borås, Din Tvätt, ser Minh till att rena och fräscha textilier alltid finns på plats.

 

– Jag har jobbat på Sankt Jörgen Park länge, i hela 11 år. Jag är ansvarig för husgeråd samt tvättleverans och ser till att det alltid finns fräscha textilier för våra gäster på anläggningen, berättar Minh.

 

Mer än ett hotell

Till Sankt Jörgen Park är både den enskilda gästen och större sällskap välkomna. Med hotell, spa, konferens, träningsmöjligheter och golfbanor finns ett brett utbud för de som vill komma iväg en stund.

– Vi är en resort och inte bara ett hotell. Vi tar emot både konferensgäster och mycket privatgäster. Här kan du även spela golf, besöka någon av våra fyra restauranger och en spaavdelning, berättar Minh.


Textilier för en bättre upplevelse

Till en god upplevelse på resorten hör självklart välvårdade textilier av hög kvalitet. Sedan årsskiftet 2020/2021 har Din Tvätt varit företaget som Sankt Jörgen Park hyr av och tvättar sitt plangods hos.

– Vi leasar och tvättar allt från handdukar, badrockar och sängkläder till dukar. Enligt ett schema byter vi av smutsiga textilier mot rena med Din Tvätt i stort sett varje dag. Eftersom vi har mer att göra på sommaren går det då åt mycket mer. För oss är det då viktigt att snabbt kunna få påfyllning och inte behöva vänta, förklarar Minh.

 

Fördelar med en mindre leverantör

Att Din Tvätt är en mindre verksamhet än några andra leverantörer ser Minh som en fördel.

– Vi har tidigare haft en mycket större leverantör, men för oss på Sankt Jörgen Park fungerade inte det. Fördelarna med att ha Din Tvätt som leverantör är att vi kan få direkt och bra kommunikation med vår kontaktperson, berättar Minh.

Inom hotellbranschen kan det nämligen svänga snabbt.

– Att ha Din Tvätt som leverantör innebär att vi får bra service med snabbare beslut än hos en större leverantör. Här får vi en helhet, och har vi önskemål har de kunnat lösa det mesta på kort tid.

Den regelbundna leveransen och lättheten till kontakt betyder mycket för att Minh ska känna sig trygg i sitt arbete.

– Det är viktigt för mig att veta att de levererar ren tvätt och hämtar det som är smutsigt ungefär samma tid varje dag. Har jag då ont om rena textilier vet jag att de snart kommer! avslutar Minh.

 

Vill ditt företag också hyra hotellgods av oss?

Kontakta oss här!