Möt vädrets makter med Helly Hansen Workwear

Visste du att Helly Hansen Workwear har en lång historia av att utveckla kläder som tål tuffare klimat? Från att ha varit älskat vid den norska kusten har med tiden allt fler upptäckt klädernas fördelar inom sitt område. Från arbetsplatsen, till skidbacken och vidare in i vardagen. Vi berättar mer om varför Helly Hansen Workwear borde ha en given plats i din garderob.

 

Med ursprung i Norge har Helly Hansen Workwear i över 140 år tillverkat kläder som får användaren att uppleva världen på ett säkert sätt. Allt började år 1877 med kapten Helly Juell Hansen som upptäckte nya sätt att med hjälp av tåligare kläder hålla sig skyddad från vädrets makter. Sedan dess har kläderna utvecklats många gånger om, och Helly Hansen Workwear är idag ett älskat varumärke av arbetare, sportutövare och de som ställer höga krav på sina fritidskläder.

Basalternativ med LIFA®-teknologi

Allt börjar med basen. Helly Hansen Workwears unika teknologi för underställ, LIFA® Base Layer, fungerar enligt ledorden varm, torr och bekväm. Baslagren finns i ett flertal utföranden och material beroende på vilken värmegrad du söker och din aktivitetsnivå.

LIFA® i originalutförande är en klassiker som har bäst effekt när det används som lager under ett annat plagg. Med fuktavvisande och isolerande egenskaper håller understället dig varm, torr och bekväm.

För medium till hög aktivitet passar LIFA® Active perfekt. Konstruktionen i två lager har en överlägsen fukttransporterande funktion. LIFA®-fibrer närmast huden och ett ytterskal av mjuk polyester utgör ett perfekt första lager eller enskilt plagg för aktiviteter året runt.

LIFA® Merino är ditt perfekta val vid mer intensiv aktivitet där extra värme är nödvändigt. Det unika 2-i-1 baslagret kombinerar LIFA® fibrerna intill huden med en extremt mjuk utsida av merinoull. De fuktavvisande egenskaperna och goda varmhållningen gör merinostället till ett bra val för vinterns alla äventyr.

LIFA® MAX är Helly Hansen Workwears varmaste tekniska baslager bestående av 100% LIFA®-fibrer. Kombinera LIFA® MAX med ett andra lager i fuktabsorberande tyg för en perfekt duo i lågintensiva utomhusaktiviteter i kallt väder.

 

Se våra produkter med LIFA® HÄR.

 

Unikt membran med Helly Tech® håller dig varm och torr

Ett ytterplagg ska fungera som en bekväm barriär som låter dig fokusera på din uppgift, oavsett om det gäller i arbetet eller när du tar dig an ett friluftsäventyr. För att skydda dig mot stormigt väder finns Helly Tech® redo med sina vattentäta, vindtäta och ventilerande egenskaper. Det unika membranet håller vattendropparna och blåsten ute, samtidigt som din kroppsvärme ventileras. På så sätt hålls du behagligt varm och torr. Ytterplaggen finns både med eller utan varsel för att passa dina behov. Testa du också, och gör det ruggiga vädret bekvämt.

Upptäck våra jackor och byxor med Helly Tech®:

Du hittar jackor HÄR.

Byxor hittar du HÄR.

Posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.