Personalens bästa sommartips

Sommaren närmar sig med stormsteg och vad är bättre än att fira med en genomtänkt gåva? Vi på A-kembaren har frågat vår personal om deras bästa tips på sommarpresenter. Här är deras favoriter som både företag och privatpersoner kan beställa för att överraska och glädja någon speciell. Kom ihåg att de flesta produkter kan anpassas med företagslogga eller annan unik design!

 

Fridas favorit: Kylväska Polarbox

Denna charmiga kylväska som Frida har valt ut finns i flera olika pastellfärger, perfekt för sommarens utflykter. Tänk dig en dag på stranden med kylväska fylld med kalla drycker och snacks, allt för att hålla dig sval i solen. En stilren och praktisk gåva för anställda, kunder eller kompisen som du vill ska bjuda ut dig på picknick…

 

Noras favorit: Termosflaska från Sagaform

Nora rekommenderar termosflaskan från Sagaform, som finns i flera olika färger. Oavsett om du föredrar kaffe, te eller isvatten håller denna flaska din dryck perfekt tempererad. En idealisk present för alla som älskar att vara ute i naturen eller vill hålla vätskenivån på topp på kontoret eller på språng. Med företagets logga på blir det en stilren reklampelare i vardagen, eller med det egna namnet en fin personlig gåva.

 

Biancas favorit: Specialdesignad bucket hat

Bianca har valt en specialdesignad bucket hat som sin favorit. Denna hatt går endast att få genom specialbeställning och design. Perfekt för soliga dagar och en fantastisk gåva som sticker ut. Föreställ dig dina anställda på sommarfesten med dessa trendiga hattar, alla med företagets unika design. En rolig och praktisk accessoar! Kontakta oss för att göra din beställning.

 

Marias favorit: Snapsväska i läder med matchande bag

Maria har ett öga för det eleganta och har valt en snapsväska i läder med tillhörande snapsglas samt en stor, matchande läderväska. Denna gåva passar perfekt för sommarens högtider och festligheter. Tänk dig midsommarfirandet med stil – denna väska är både praktisk och vacker. Dessutom kan den stansas med företagets logga för en personlig touch.

 

Ninas favorit: Kopparfärgade muggar

Nina föreslår två kopparfärgade muggar som är inslagna i presentpapper på bilden. Dessa eleganta muggar är inte bara snygga utan också hållbara och passar perfekt för både varm och kall dryck. En idealisk present som kan användas dagligen och som definitivt kommer att imponera på mottagaren.

 

Angelicas favorit: Hela broschyren!

Angelica kunde inte välja en favorit, utan håller hela broschyren med produkter och presenter som sin rekommendation. Med ett brett urval av gåvor finns det något för alla smaker och tillfällen. En broschyr fylld med inspiration är den perfekta lösningen för att hitta den rätta gåvan till dina anställda eller affärspartners. Välkommen in till oss för att kika igenom den, eller kontakta oss för att få den skickad på mail!

 

Extra nyheter från Sagaform!

Vattentätt första hjälpen-kit

Ett litet och praktiskt första hjälpen-kit i vattentät väska är en perfekt sommarpresent. Topplocket rullas ihop och kitet blir litet och smidigt att ta med sig på båten, i skogen eller på resan. En rolig och annorlunda present som dessutom är en bra att ha-grej! Innehåller: sax, gasbinda, plåster, sårtvätt, kompress, mitella och sårtejp.

Salta Stänk

Salta Stänk-kitet innehåller allt du behöver för dina utomhusaktiviteter. Inkluderar Ella hamam handduk och matchande påse, båda i mjuka, havsinspirerade färger. Tillsammans med den populära vattenflaskan Nils, som håller drycker iskalla i upp till 24 timmar eller varma i upp till 12 timmar, är detta kit oslagbart. Perfekt för stranden, klipporna eller bryggan.

 

City kylkorg

City kylkorg är både snygg och funktionell. Locket går att rulla ihop och fästa med kardborre, och korgen kan vikas ihop när den inte används. Rymmer 26 liter och är perfekt för picknickar och utflykter. En praktisk present som kan anpassas med företagslogga. Finns i grått, svart eller beige.

Passa på att säkra sommarens gåvor!

Så där har ni det – våra bästa tips på sommargåvor! Oavsett om det är för företaget eller för personliga ändamål, kommer dessa rekommendationer att ge sommaren en extra touch av glädje och uppskattning. Passa på att beställa genom att kontakta oss och gör sommaren minnesvärd för de som förtjänar det allra mest!